Activitats


L’Esquí

Durant l’hivern es pot practicar l’esquí en precioses pistes. Andorra disposa d’un gran nombre d’estacions. L’estació de Pal-Arinsal es troba situada a 5 minuts de l’hotel, mentre que d’altres ho fan a 15 minuts. Per major comoditat i mobilitat és recomanable disposar de vehicle propi.
La temporada d’esquí ja comença a mitjans desembre.

Totes les estacions d’esquí compten amb moltes facilitats, com guarderies pels més petits i classes d’esquí per nens i adults.

 

També es pot practicar l’esquí de fons o realitzar boniques excursions. Totes les estacions disposen d’”SnowPark” amb “halfpipes”.
També és possible llogar motos de neu, que podrà pilotar en zones degudament condicionades.
El garatge de l’hotel disposa d’una àmplia zona per deixar assecar les botes d’esquí i la resta de material.

 

 


 

Motociclisme “Off-Road”

Durant l’estiu (Maig- Octubre) organitzem vacances “Off-Road”. Aquesta activitat permet visitar paratges preciosos.
Si el pilot prefereix conduir moto de carretera, és possible fer fantàstiques rutes/excursions des de l’hotel per les carreteres dels Pirineus.
Les botigues MCE-Shop i Motocard tenen una gran oferta de roba de moto de trial, enduro i de carretera Els preus són molt atractius i val la pena visitar-les. Per més informació accedeixi a:
www.MCE-shop.com


Excursions a peu

Andorra reposa en la meitat de la part est dels Pirineus. Tot el país es troba a gran altitud, el punt més baix a uns 800 m. mentre que el “Pic de la Coma Pedrosa” és el més alt amb 2946m d’altitud. El paisatge Andorrà és realment únic, .....
Verds paratges amb imponents muntanyes. La casa francesa Balaguere organitza des del nostre hotel excursions a peu durant l’època d’estiu.

 


 

Excursions a cavall

Molt a prop de l’hotel es troba la Hípica de l’Aldosa. Aquí té la possibilitat de fer excursions a cavall. Hi ha excursions per nens i adults, per inexperts i pels més experts. És possible reservar una excursió durant una hora. Cada excursió és un èxit per tots.


Quads

Aquesta és una altra magnífica activitat realitzable a Andorra. Podem reservar-li les seves excursions en quad si ho desitja. No es requereix permís de cap mena i aquestes excursions li permetran accedir a paisatges preciosos d’Andorra.


Caldea

Situat al centre d’Andorra la Vella (a 6 km de l’hotel) trobarà Caldea. Es un lloc ideal per relaxar-se completament. Aquests banys termals d’estil grec compten amb tot tipus de piscines i banys relaxants amb fonts, saunes, saunes de vapor, massatges, etc.
Pàgina web: www.caldea.com

 

 

Ràfting

La pràctica del ràfting és possible en el riu Noguera Pallaresa, als pobles de Llavorsí i Sort.
És una activitat possible per tota la família i de gran èxit pels joves i adults.

 

 

 

 

 


Coves

A uns 50 km de l’hotel es troben les coves més grans d’Europa. Un miracle de la naturalesa que dona la impressió d’estar en un país de fantasia i un món irreal, de somni.
Val molt la pena acostar-s’hi un dia i visitar-ho.