El principat d’Andorra es troba al centre dels Pirineus, entre España i França, a uns 200 km de Barcelona i uns 169 de Perpinyà. Té forma de “Y” degut a les muntanyes que l’envolten. Muntanyes amb altituds que oscil·len entre els 840 i 2947 m.
Andorra té una població propera als 84.000 habitants. Existeixen 7 comunitats:
Canillo, Encamp, Ordino, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. La capital és Andorra la Vella. La llengua oficial és el català, però els Andorrans també parlen francès i espanyol.

Una visita al nostre petit i muntanyós principat val la pena. Durant l’estiu es pot disfrutar d’un clima càlid agradables i de boniques opcions culturals i de natura. A l’hivern Andorra es caracteritza per tenir un paisatge blanc. Ideal per practicar l’esquí i l’snowboard.

 

Comerç lliure d’impostos

Degut a l’estatus de país lliure d’impostos, Andorra rep al cap de l’any molts visitants. Cigarrets i tabac, alcohol, perfums i joies són alguns dels articles més adquirits pels turistes. Les primeres marques fan acte de presència amb preus un 20-40% menors que molts altres països. Aquestes rebaixes són notables en productes d’esquí, esport, motociclisme, àudio i vídeo, perfums i joieria.

Enllaços

Busca roba de moto? MCE-Shop

Ben equipat a la Platja? IdealPlaya

Per obtenir més informació d’Andorra aconsellem:

Lonely Planet
Turisme Andorra
Andorra.ad
Vall d’Ordino
La Massana